Contentmarketing

Hoe communiceer je de juiste boodschap aan je klant? En hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap de klant ook daadwerkelijk bereikt? En dat jou klant de gewenste actie onderneemt? Dat is het mooie samenspel van marketing en communicatie. 

De contentspecialisten van Infocaster zijn een kei in het schrijven van aantrekkelijke en begrijpelijke teksten in de juiste tone-of-voice. Daar zijn we voor. Maar ook voor het schrijven van teksten, met bijpassende beelden (of dat nou in foto of video is) voor je website, voor social media, voor advertenties op Google of Facebook, of teksten voor in de nieuwsbrief. Zolang je merkboodschap in al jouw communicatie duidelijk is, is ons doel geslaagd. 

 

SEO

Méér relevante bezoekers die de goede teksten op je website lezen. Daar zorgen we voor met Search Engine Optimization. Met een doordachte SEO-strategie vergroten we je kansen bij jouw doelgroep.

Lees meer

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Infocaster grijpt die kans, samen met jou.

Lees meer

Online adverteren

Met online adverteren claim je een toppositie in de zoekresultaten van Google of Bing, of je verschijnt als gesponsord bericht op de tijdlijn van social media gebruikers. Door te bieden op relevante zoekwoorden of op personen die binnen jouw doelgroep ...

Lees meer

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kom je letterlijk binnen op het scherm van jouw doelgroep. Je weet dat er belangstelling is voor je product, dienst of merk, want de ontvanger heeft zichzelf aangemeld. Nu is het zorg voor relevante berichten op strategische momenten.

Lees meer