Cases

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Holiday on Ice op Facebook

Holiday on Ice is een internationale schaatsshowproducent, die al meer dan zeventig jaar over de hele wereld toert met ieder jaar een gloednieuwe show.

Lees meer

Cirkel Reizen en Mambo Travel

Een verre reis naar Afrika met de kinderen, een rondreis door Zuidoost-Azië in je eentje of op wintersport met een groep? Op Cirkel.nl en Mambo.nl kan het allemaal. En Infocaster mocht deze twee websites realiseren. Van concept tot design en de technische ontwikkeling.

Lees meer

Partnership met D-Reizen

Al ruim anderhalf jaar zijn we de vaste IT-partner van D-Reizen op het gebied van frontend-ontwikkeling aan de website van D-Reizen. We hebben het CMS Umbraco toegevoegd zodat snel en eenvoudig aanpassingen kunnen worden gemaakt en we zorgen er met 'varnish' voor dat de website ook bij grote televisiecampagnes goed benaderbaar blijft.

Lees meer

Sport.nl voor NOC*NSF

Voor NOC*NSF hebben we een interactief sportplatform ontwikkeld: Sport.nl. Hét platform voor alle sporters in Nederland. Van fanatiekelingen tot mensen die af en toe sporten en van voetballers tot boogschutters of tennissers en zwemmers. Op Sport.nl ...

Lees meer

Burgers' Zoo

Een fantastisch dierenpark, al meer dan 100 jaar, dat is Koninklijke Burgers’ Zoo. Met jaarlijks bijna anderhalf miljoen bezoekers. Infocaster heeft, als vaste partner van Burgers’ Zoo, het nieuwe burgerszoo.nl en de eerste Apple TV app voor dierentuinen gemaakt.

Lees meer

Nieuwe website voor Apenheul

Infocaster heeft al voor veel verschillende partijen in de toeristische sector ontwikkeld. Apenheul is de tweede dierentuin waar we een website voor hebben gemaakt. En wát voor website. Of het nu gaat om een potentiële bezoeker, een seizoenskaarthouder, ...

Lees meer