Cases

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Een Olympisch platform voor TeamNL

Een platform en app voor TeamNL, waar oranjefans alles van hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Rio'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer

Reanimatie-app Hartstichting

Een (ver)nieuwe en multilanguage reanimatie app voor smartphone en tablet in opdracht van de Nederlandse Hartstichting. Concept, design en realisatie voor de platformen Apple en Android.

Lees meer

Dock Four op social media

Dock Four: een nieuw merk op de Nederlandse interieurmarkt, met een een innovatief product: Stylepads. Infocaster mocht voor deze start-up de social media doen: van strategie tot contentcreatie en communitymanagement.

Lees meer

Vastgoedproject Leidsche Rijn Centrum

Een online platform voor consument, retailer en woningzoekende in de omgeving van Utrecht (provincie), waarbij informatievoorziening de belangrijkste pijler is. Concept, design en realisatie van de website Leidsche Rijn Centrum.

Lees meer

Internationale Facebookcampagne Holiday on Ice

Holiday on Ice is een internationale schaatsshowproducent, die al meer dan zeventig jaar over de hele wereld toert. Voor twee shows ontwikkelde Infocaster een Internationale Facebookcampagne.

Lees meer

Cirkel Reizen en Mambo Travel

Een verre reis naar Afrika met de kinderen, een rondreis door Zuidoost-Azië in je eentje of op wintersport met een groep? Met Cirkel.nl en Mambo.nl kan het allemaal. En Infocaster mocht deze twee websites realiseren. Van concept en design tot de technische ontwikkeling.

Lees meer